Hårbehandling

Tekniska behandlingar

Alla tider är ”cirka” tider! Du kan alltid kontakta oss om du har frågor eller funderingar.

Ej avbokad tid inom 24 timmar debiteras till fullt pris!

Klippning putsning

 

En putsning passar dig som redan är kund hos oss. Du som har en kort frisyr och vill snygga till din klippning lite oftare eller du som har en lugg som snabbt blir för lång. I putsningen ingår klippning vid sidor/runt öron och nacke eller luggklippning. Schamponering och

styling ingår ej.

15 min

fr 180 kr

Barnklippning 0-10 år

 

I behandlingen ingår konsultation, schamponering med lätt hårbottensmassage, klippning, föning/enklare styling.

fr 395 kr

Klippning kortfrisyr

 

Till dig som har en kort frisyr, (med en längd på max 10 cm) vill göra en lätt förändring eller för dig som endast vill klippa av dina slitna toppar. I behandlingen ingår konsultation, schamponering med lätt hårbottensmassage, klippning, föning/enklare styling.

45 min

495 kr

Klippning

 

Du får god tid hos oss och vi kan i lugn och ro gå igenom dina önskemål och funderingar innan vi sätter igång. I klippningen ingår konsultation, schamponering med hårbottensmassage, klippning, föning och styling med värmeverktyg.

60 min

595 kr

Blowdry

 

Ska du på fest eller vill du bara bli extra vardagsfin? En schamponering på salong blir alltid bättre än hemma! För dig som vill unna dig lite vardagslyx eller vill få en hållbar frisyr som håller hela helgen passar behandlingen Blowdry perfekt! Blowdry innebär en djuprengörande schamponering, volymföning och formföning.

45 min

450 kr

Styling

 

Vill du ha perfekta lockar som håller? Eller vill du bara unna dig något extra? Vår snabba styling passar dig som vill göra dig fin innan jobbet, till vardag eller inför någon tillställning. I behandlingen ingår djuprengörande schamponering, föning och styling med värmeverktyg.

* Om du har väldigt långt och tjockt hår ber vi dig boka behandlingen ‘’Blowdry’’ istället så får

du lite längre tid hos oss.

30 min

350 kr

Håruppsättning

 

Ska du gå på bal, fest eller kanske till och med vara brudtärna på ett bröllop? Då är det alltid kul att vara extra fin i håret! I en håruppsättning ingår konsultation, volym teknik, formning med värmetång och håruppsättning.

Schamponering ingår ej, för att få bästa resultat rekommenderar vi dig att tvätta och föna håret dagen innan.

 

fr 800 -

1300 kr

Bruduppsättning

 

För att kunna ge dig en så bra service som möjligt så rekommenderar vi att du kontaktar oss för en konsultation.

Schamponering ingår ej, för att få bästa resultat rekommenderar vi dig att tvätta och föna håret dagen innan.

Kontakta för mer prisuppgifter

Färgning och formning av bryn 45min 380:-

Färgning av fransar 30min 280:-

Endast formning av bryn 20min 200:-

Olaplex 30 min 450:-

Kemiska behandlingar

Färgning utväxt max 2cm

 

Passar dig som redan är kund hos oss och inte ska förändra din färg. Du som väljer denna behandling har t.ex. grå utväxt, mörk eller ljus utväxt. En utväxtfärgning är en uppfräschning av ditt hår och kan vara skönt att göra regelbundet. I behandlingen ingår färgning av din utväxt på max 2cm, schamponering med passande schampo och balsam samt föning och lätt styling (utan värmeverktyg.)

90 min

950 kr

Färgning/slingor liten förändring (utan klippning)

 

Passar dig som vill förändra din färg och vill bli ljusare eller mörkare, slinga din utväxt, lägga utväxtfärg och 5-15 paket slingor eller färga hela ditt hår i en och samma färg. I behandlingen ingår konsultation, färgning, schamponering med lätt hårbottenmassage samt föning och enkel styling. (utan värmeverktyg) Vill du göra en större förändring eller har du långt och tjockt hår? Då rekommenderar vi färgning stor förändring.

120 min

1100-

1300 kr

Färgning/slingor stor förändring (utan klippning)

 

Denna färgning passar dig som t.ex. har ojämn färg i håret, vill förändra din färg 2-4 steg ljusare eller mörkare eller har ett tjockt hår som går nedanför skulderbladen. I behandlingen ingår konsultation, avancerad färgning (bottenfärg, slingor, toning/nyansering), schamponering med lätt hårbotten massage samt föning och styling.

150 min

1300-

1600 kr

GO BLOND! (utan klippning)

 

Detta är en behandling för dig som vill bli blond! Här strävar vi efter att få ditt hår så ljust som möjligt under en behandling. Det passar dig som är ganska mörk och har en bra kvalité på ditt hår. I behandlingen ingår konsultation, avfärgning, uppljusningsteknik, nyansering, olaplex samt schamponering med hårbottenmassage, föning och styling.

*Vi rekommenderar och önskar gärna att ni kommer in och pratar med oss i förväg och visar era förväntningar.

 

180 min

2000-

3000 kr

Färgning Quick fix (utan klippning)

 

Quick fix är till för dig som redan har färgat ditt hår hos oss och vill göra en snabb uppfräschning utan att boka en hel färgbehandling. Detta passar dig som snabbt får en utväxt och känner att du vill färga håret lite oftare till ett billigare pris.

Du kan välja på:

1. Bottenfärg i kronområdet och vid ansatserna (kronområdet=uppe på huuvdet)

2. 5-10 paket slingor

3. Snabbverkande ljusfärg i hårbotten. I behandlingen ingår en av ovanstående färgteknik, schamponering och föning.

 

45-60 min

500-

700 kr

Klippning vid behandling 30 min 350:-

Avfärgning 30min 400:-

Olaplex 30min 450:-

Permanent

Permanent kronområdet (inklusive klippning)

 

För dig som vill ha lockigt hår finns det flera olika permanent tekniker att välja mellan! En klassisk permanentrullning, en permanentrullning på stora spolar eller en volympermanent för att få lite mer stadga i håret. Konsultera med din frisör för att hitta tekniken som passar just dig.

120 min

fr 950 kr

Permanent (inklusive klippning)

 

För dig som vill ha lockigt hår finns det flera olika permanent tekniker att välja mellan! En klassisk permanentrullning, en permanentrullning på stora spolar eller en volympermanent för att få lite mer stadga i håret. Konsultera med din frisör för att hitta tekniken som passar just dig.

150 min

fr 1400 kr

Hårförlängning/Hårförtjockning

Hos oss kan du välja mellan tejp, keratin eller microringar. Kontakta oss för konsultation för att se vilken metod som passar just dig.

650 kr/

timme

Vårdande behandlingar

Olaplex

 

Olaplex är en silikon-, olje-, ftalat- och DEA -fri produkt som har tagits fram för att reparera skadat hår. Olaplex kan blandas i alla hårfärger och blekningar för att laga och multiplicera svavelbindningarna i håret som annars skadas vid kemiska behandlingar. Olaplex är en produkt utan giftiga tillsatser vars molekyl skyddar och förstärker håret under tiden som det färgas eller bleks. Resultatet blir ett friskt hår .

Genom att använda Olaplex i alla kemiska behandlingar du gör, även om det ”bara” är en bottenfärg, kommer Olaplex skydda ditt hår och ge det en längre livslängd. Du kommer kunna göra de förändringar du önskar utan att kompromissa med kvaliteten i ditt hår. För att stärka upp ditt hår och bibehålla din styrka rekommenderar vi att du använder Nr 3 hemma en gång i veckan

 

Kontakta oss

Renstiernas gata 44,

116 31 Stockholm

salong.k.sthlm@gmail.com

Tel: +46 (0)8-642 28 30

Följ oss

© All Rights Reserved