Nagelbehandling

Klassisk manikyr


Filning och formning av nagel. Fukt inpackning av nagelband och rengöring. Avslutas med lätt massage och lackning med genomskinligt lack eller polering (ej permanent) lack.

45 min

450 kr

Spa manikyr


En lyxig behandlnig med en touch av Norden.

Vi använder REQs underbara SPA serie i denna behandling.

Nagelbandsvård, formning av nagel,

exfolierande hand- och underarmsmassage, hand mask, lackning eller polering.

75 min

600 kr

Lackgel 1 färg


Borttagning av ev tidigare lackgel.

Nagelbandsvård, formning av nageln och lackning med lackgel.

Lackgel ger en hållbar lackning med lyster och glans och ger ett extra skydd till nageln. Håller i 2-3 veckor. Ingen torktid.

60 min

500 kr

Lackgel fransk eller design fr.


Borttagning av ev tidigare lackgel.

Nagelbandsvård, formning av nageln och lackning med lackgel.

Lackgel ger en hållbar lackning med lyster och glans och ger ett extra skydd till nageln. Håller i 2-3 veckor. Ingen torktid.

75 min

580 kr

Nagelförlängning design


När du kommer till oss för en behandling så börjar ditt besök med en konsultation. Du och din nagelterapeut pratar igenom hur du har tänkt dig dina naglar och din nagelterapeut hjälper dig gärna med tips och råd.


Vill du förlänga och ha dekoration så väljer du denna behandling.

100 min

fr. 1050 kr

Nagelförlängning fransk


Att göra en förlängning innebär att man förlänger naglarna med mallar som man sedan täcker med ett material. Vilket material beror på dina önskemål och efter vad som passar just dig med den livsstil och de naturliga naglar du har. Här kan du välja mellan naturlig förstärkning eller permanent fransk manikyr.

90 min

980 kr

Nagelförlängning naturell


Att göra en förlängning innebär att man förlänger naglarna med mallar som man sedan täcker med ett material. Vilket material beror på dina önskemål och efter vad som passar just dig med den livsstil och de naturliga naglar du har.

80 min

900 kr

Nagelförlängning naturell+lackgel


Att göra en förlängning innebär att man förlänger naglarna med mallar som man sedan täcker med ett material. Vilket material beror på dina önskemål och efter vad som passar just dig med den livsstil och de naturliga naglar du har. Här avslutar man med ett permanent lack som härdas i UV-lampa.

80 min

950 kr

Nagelförstärkning fransk


En förstärkning av naglarna innebär att man lägger material på de naturliga naglarna. Vilket material beror på dina önskemål och efter vilken livsstil och naturliga naglar du har. Du behöver inte ha långa naglar. Även här kan du välja mellan naturlig förstärkning eller permanent fransk manikyr.

90 min

850 kr

Nagelförstärkning naturell


En förstärkning av naglarna innebär att man lägger material på de naturliga naglarna. Vilket material beror på dina önskemål och efter vilken livsstil och naturliga naglar du har. Du behöver inte ha långa naglar.

70 min

800 kr

Nagelförstärkning naturell+lackgel


En förstärkning av naglarna innebär att man lägger material på de naturliga naglarna. Vilket material beror på dina önskemål och efter vilken livsstil och naturliga naglar du har. Du behöver inte ha långa naglar. Här avslutar man med ett permanent lack som härdas i UV-lampa.

75 min

890 kr

Återbesök design


Fila bort ev. släpp, korta ner naglarna, påfyllning i utväxtområdet. Vill du ha glitter, fransk i en annan färg eller dekoration på naglarna så är den denna du väljer.

100 min

fr. 790 kr

Återbesök fransk


Fila bort ev. släpp, korta ner naglarna, påfyllning i utväxtområdet. Klassisk vit fransk!

75 min

750 kr

Återbesök naturell


Fila bort ev. släpp, korta ner naglarna, påfyllning i utväxtområdet. Man kan välja mellan genomskinlig, halvtäckande rosa eller heltäckande rosa om du vill ha naturella naglar.

60 min

620 kr

Återbesök naturell+lackgel


Fila bort ev. släpp, korta ner naglarna, påfyllning i utväxtområdet. Gör en förstärkning först med antingen akryl eller gelé och sen avsluta med permanent lack.

75 min

720 kr

Borttagning av material inklusive mini manikyr

45 min

300 kr

Lagning, mindre skada

25 min

90 kr

Lagning, ny tipp eller mall

30 min

110 kr

Kontakta oss

    Renstiernas gata 44,

    116 31 Stockholm

    salong.k.sthlm@gmail.com

     Tel: +46 (0)8-642 28 30

Följ oss

© All Rights Reserved