Hårbehandling

Tekniska behandlingar

Alla tider är ”cirka” tider! Du kan alltid kontakta oss om du har frågor eller funderingar.

Ej avbokad tid inom 24 timmar debiteras till fullt pris!

Klippning putsning


En putsning passar dig som redan är kund hos oss. Du som har en kort frisyr och vill snygga till din klippning lite oftare eller du som har en lugg som snabbt blir för lång. I putsningen ingår klippning vid sidor/runt öron och nacke eller luggklippning. Schamponering och

styling ingår ej.

15 min

fr 180 kr

Barnklippning 0-10 år


I behandlingen ingår konsultation, schamponering med lätt hårbottensmassage, klippning, föning/enklare styling.

fr 395 kr

Klippning kortfrisyr


Till dig som har en kort frisyr, (med en längd på max 10 cm) vill göra en lätt förändring eller för dig som endast vill klippa av dina slitna toppar. I behandlingen ingår konsultation, schamponering med lätt hårbottensmassage, klippning, föning/enklare styling.

45 min

495 kr

Klippning (alternativ tillägg skägg)


Du får god tid hos oss och vi kan i lugn och ro gå igenom dina önskemål och funderingar innan vi sätter igång. I klippningen ingår konsultation, schamponering med hårbottensmassage, klippning, föning och styling med värmeverktyg.


Du kan lägga till skägg klippning för 65 kr, finns en behandling som heter "klippning + skägg" (1,5 h)

60 min

fr.595 kr

Blowdry


Ska du på fest eller vill du bara bli extra vardagsfin? En schamponering på salong blir alltid bättre än hemma! För dig som vill unna dig lite vardagslyx eller vill få en hållbar frisyr som håller hela helgen passar behandlingen Blowdry perfekt! Blowdry innebär en djuprengörande schamponering, volymföning och formföning.

45 min

450 kr

Styling


Vill du ha perfekta lockar som håller? Eller vill du bara unna dig något extra? Vår snabba styling passar dig som vill göra dig fin innan jobbet, till vardag eller inför någon tillställning. I behandlingen ingår djuprengörande schamponering, föning och styling med värmeverktyg.

* Om du har väldigt långt och tjockt hår ber vi dig boka behandlingen ‘’Blowdry’’ istället så får

du lite längre tid hos oss.

30 min

350 kr

Håruppsättning


Ska du gå på bal, fest eller kanske till och med vara brudtärna på ett bröllop? Då är det alltid kul att vara extra fin i håret! I en håruppsättning ingår konsultation, volym teknik, formning med värmetång och håruppsättning.

Schamponering ingår ej, för att få bästa resultat rekommenderar vi dig att tvätta och föna håret dagen innan.


fr 800 -

1300 kr

Bruduppsättning


För att kunna ge dig en så bra service som möjligt så rekommenderar vi att du kontaktar oss för en konsultation.

Schamponering ingår ej, för att få bästa resultat rekommenderar vi dig att tvätta och föna håret dagen innan.

Kontakta för mer prisuppgifter

Färgning och formning av bryn och fransar 45min 380:-

Färgning och formning av bryn 30min 280:-

Endast formning av bryn 20min 150:-

Olaplex 30 min 450:-

Permanent

Permanent kronområdet (inklusive klippning)


För dig som vill ha lockigt hår finns det flera olika permanent tekniker att välja mellan! En klassisk permanentrullning, en permanentrullning på stora spolar eller en volympermanent för att få lite mer stadga i håret. Konsultera med din frisör för att hitta tekniken som passar just dig.

120 min

fr 950 kr

Permanent (inklusive klippning)


För dig som vill ha lockigt hår finns det flera olika permanent tekniker att välja mellan! En klassisk permanentrullning, en permanentrullning på stora spolar eller en volympermanent för att få lite mer stadga i håret. Konsultera med din frisör för att hitta tekniken som passar just dig.

150 min

fr 1400 kr

Vårdande behandlingar

Hos oss kan du välja mellan tejp, keratin eller microringar. Kontakta oss för konsultation för att se vilken metod som passar just dig.

650 kr/

timme

Hårförlängning/Hårförtjockning

Olaplex


Olaplex är en silikon-, olje-, ftalat- och DEA -fri produkt som har tagits fram för att reparera skadat hår. Olaplex kan blandas i alla hårfärger och blekningar för att laga och multiplicera svavelbindningarna i håret som annars skadas vid kemiska behandlingar. Olaplex är en produkt utan giftiga tillsatser vars molekyl skyddar och förstärker håret under tiden som det färgas eller bleks. Resultatet blir ett friskt hår .

Genom att använda Olaplex i alla kemiska behandlingar du gör, även om det ”bara” är en bottenfärg, kommer Olaplex skydda ditt hår och ge det en längre livslängd. Du kommer kunna göra de förändringar du önskar utan att kompromissa med kvaliteten i ditt hår. För att stärka upp ditt hår och bibehålla din styrka rekommenderar vi att du använder Nr 3 hemma en gång i veckan


Kemiska behandlingar

Färgning och klippning (kort)


Färgning och klippning, hårlängder ovanför käklinjen. I behandlingen ingår schamponering med passande schampo och balsam samt föning och lätt styling.

180 min

1600 kr

Färgning och klippning  (mellanlångt)


Färgning och klippning, hårlängder ovanför axlarna. I behandlingen ingår konsultation, färgning, schamponering med lätt hårbottenmassage samt föning och enkel styling.

180 min

1700 kr

180 min

1800 kr

Färgning och klippning (långt)


Färgning och klippning, hårlängder ner till skulderbladen. I behandlingen ingår konsultation, färgning, schamponering med lätt hårbottenmassage samt föning och enkel styling.

120 min

1450 kr

Utväxtfärgning och klippning


Utväxtfärgning (max 3 cm) och klippning. Gäller ej färgningar som kräver blekning. I behandlingen ingår konsultation, färgning, schamponering med lätt hårbottenmassage samt föning och enkel styling.


90 min

1250 kr

Färgning (mellanlångt)


Endast färgning utan klippning, hårlängder ovanför axlarna.  I behandlingen ingår konsultation, färgning, schamponering med lätt hårbottenmassage samt föning och enkel styling.


105 min

1400 kr

90 min

1100 kr

Avfärgning 30min 400:-

Olaplex 30min 450:-

Färgning (kort)


Endast färgning utan klippning, hårlängder ovanför käklinjen.  I behandlingen ingår konsultation, färgning, schamponering med lätt hårbottenmassage samt föning och enkel styling.


Utväxtfärgning


Färgar endast utväxt med max 3 cm utan klippning. Du som väljer denna behandling har t.ex. grå utväxt, mörk eller ljus utväxt. En utväxtfärgning är en uppfräschning av ditt hår och kan vara skönt att göra regelbundet. I behandlingen ingår schamponering med passande schampo och balsam samt föning och lätt styling (utan värmeverktyg.)

Färgning (långt)


Endast färgning utan klippning, hårlängder ner till skulderbalden.  I behandlingen ingår konsultation, färgning, schamponering med lätt hårbottenmassage samt föning och enkel styling.

120 min

1500kr

Slingor och klippning (kort)


Slingor och klippning, hårlängder ovanför käklinjen. I behandlingen ingår konsultation, färgning, schamponering med lätt hårbottenmassage samt föning och enkel styling.

180 min

fr.1850 kr

Slingor och klippning (mellanlångt)


Slingor och klippning, hårlängder ovanför Axlarna. I behandlingen ingår konsultation, färgning, schamponering med lätt hårbottenmassage samt föning och enkel styling.

180 min

fr.2180 kr

Slingor och klippning (långt)


Slingor och klippning, hårlängder ner till skulderbalden. I behandlingen ingår konsultation, färgning, schamponering med lätt hårbottenmassage samt föning och enkel styling.

240 min

fr.2350 kr

Slingor (kort)


Endast slingor utan klippning, hårlängder ovanför käklinjen.  I behandlingen ingår konsultation, färgning, schamponering med lätt hårbottenmassage samt föning och enkel styling.

180 min

fr.1550 kr

Slingor (mellanlångt)


Endast slingor utan klippning, hårlängder ovanför axlarna.  I behandlingen ingår konsultation, färgning, schamponering med lätt hårbottenmassage samt föning och enkel styling.

180 min

fr.1650 kr

Slingor (långt)


Endast slingor utan klippning, hårlängder ner till skulderbalden. I behandlingen ingår konsultation, färgning, schamponering med lätt hårbottenmassage samt föning och enkel styling.

180 min

fr.1750 kr

Kontakta oss

    Renstiernas gata 44,

    116 31 Stockholm

    salong.k.sthlm@gmail.com

     Tel: +46 (0)8-642 28 30

Följ oss

© All Rights Reserved