Fransbehandling

Singelfransar

Alla tider är ”cirka” tider! Du kan alltid kontakta oss om du har frågor eller funderingar.

Ej avbokad tid inom 24 timmar debiteras till fullt pris!

 

Ring 08-642 28 30 & Boka tid hos Camilla Arancibia för fina fransar.

Singel nytt set

 

Ögonfransförlängning är ett hantverk som kräver precision, skicklighet och känsla för formgivning.

Första gången du kommer på en fransförlängning hos oss går vi tillsammans igenom ditt önskemål med form, volym och design i samråd med rekommendation från fransstylisten.

Vid ögonfransförlängning rengör vi alltid fransarna innan man påbörjar behandling, både för att ha ett rent öga att börja med, men även för att få bort eventuella oljerester samt damm man samlar på sig på ögonfransarna.

120 min

795 kr

Påfyllning

 

Vid påfyllning av fransarna skalar vi av och tar bort lösa och utväxta fransar, samt limmar på nya. Fransarna limmas på en och en och separeras noggrant under arbetets gång så de inte limmas ihop med varandra.

90 min

645 kr

Liten Påfyllning

 

Vill du göra en liten påfyllning där du bara vill fräscha till dem snabbt till en fest eller spontan resa men redan har fransar såklart så väljer du denna behandling, (inom 2 veckor).

 

 

60 min

495 kr

Påfyllning singel från en annan stylist

 

Har du varit hos en annan stylist så rekommenderar vi att du väljer denna behandling och efter 4 veckor alltid nytt set. Annars garanterar vi inte hållbarheten.

 

 

90 min

695 kr

Borttagning av fransar

 

 

30 min

150 kr

Volymfransar

Volym nytt set

 

Skillnaden mellan singelfransar och volymfransar är att vi arbetar med andra fransar och andra pincetter samt fäster fler super tunna fransar per naturlig frans.

När man arbetar med volume så för vi en så kallad "fan" denna fluffas ut och ger ett väldigt fylligt intryck. Genom att jobba med effekter så kan vi även maskera glapp i fransraden som inte går att maskeras på detta sett vid singelfransar.

150 min

995 kr

Volym påfyllning

 

Du väljer denna behandling efter ca 3 veckor. Vid ögonfransförlängning rengör vi alltid fransarna innan man påbörjar behandling, både för att ha ett rent öga att börja med, men även för att få bort eventuella oljerester samt damm man samlar på sig på ögonfransarna.

Efter 4 veckor alltid nytt set.

90-120 min

745 kr

120 min

795kr

Påfyllning volym från en annan stylist

 

Har du varit hos en annan stylist så rekommenderar vi denna behandling. Vid ögonfransförlängning rengör vi alltid fransarna innan man påbörjar behandling, både för att ha ett rent öga att börja med, men även för att få bort eventuella oljerester samt damm man samlar på sig på ögonfransarna.

Efter 4 veckor alltid nytt set.

Lashlift classic - inkl. färgning av fransar

 

För dig som inte vill ha eller kan ha fransförlängning är denna behandling ett alternativ som leder till naturligt böjda och fylliga fransar!

Böjer man upp fransarna från roten så öppnas ögat upp, man ser piggare ut och fransarna ser betydligt längre ut.

 

Lashlift Lyx - Färgning + Keratin

 

För dig som inte vill ha eller kan ha fransförlängning är denna behandling ett alternativ som leder till naturligt böjda och fylliga fransar!

Böjer man upp fransarna från roten så öppnas ögat upp, man ser piggare ut och fransarna ser betydligt längre ut. Vi avslutar med en keratinbehandling som stärker och vårdar fransarna.

 

Lashlift Kombo + Ögonbryn

 

Lashlift, färgning av fransarna samt keratinbehandlning + färgning av ögonbryn.

90 min

595kr

90 min

695kr

90 min

850kr

Mix Fransar

Nytt set mix (singel & volym)

 

Här blandar man volym och singelfransar i en fin mix. Vill du ha en naturligar look men ändå lite extra touch så kan man välja denna behandlning.

120 min

850kr

90 min

795kr

Påfyllning mix fr. annan stylist

 

Blandar volym och singelfransar i en fin mix.

90 min

695kr

Påfyllning mix

 

Blandar volym och singelfransar i en fin mix.

Kontakta oss

Renstiernas gata 44,

116 31 Stockholm

salong.k.sthlm@gmail.com

Tel: +46 (0)8-642 28 30

Följ oss

© All Rights Reserved